Ihr Warenkorb
0 artikel
Keine Produkte gefunden...
Wunschzettel
artikel
Sie müssen eingeloggt sein um diese Funktion zu nutzen....
anmelden
Loggen Sie sich hier ein.
Kundenkonto anlegen
Durch Ihre Anmeldung in unserem Shop, bewegen Sie sich um einiges schneller durch den Bestellvorgang, können mehrere Adressen anlegen, können Ihre Aufträge verfolgen und vieles mehr.

Duurzame Displays in Assen

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om oplossingen te bieden die zowel functioneel, als milieuvriendelijk zijn. Wij delen dan ook met trots ons meest recente project: onze samenwerking met de Gemeente Assen en het Duurzaamheidscentrum Assen. Een samenwerking die nauw aansluit bij waar wij voor staan. Voor de gemeente hebben wij meerdere kartonnen, recyclebare displays voor de wijkcentra in Assen mogen leveren.

Assen, een stad met bijna 70.000 inwoners, staat bekend om zijn ambitieuze en innovatieve beleid. Het Duurzaamheidscentrum Assen vormt een essentieel onderdeel van dit beleid, waarin de gemeente Assen en het Duurzaamheidscentrum Assen samenwerken om bewustwording te creëren over milieubescherming en duurzaam leven.

Voor deze samenwerking hebben wij kartonnen displays ontworpen en geproduceerd die informatie verstrekken en inspiratie bieden voor een duurzamere levensstijl. Deze displays, die geplaatst zijn in verschillende winkelcentra in Assen, tonen verschillende tips en tricks om groener te leven en de eigen huis- en tuinomgeving te verduurzamen. Het woonhuis toont dan ook verschillende oplossingen, zoals een regenton, dak- en muurisolatie, een moestuin, zonnepanelen, een warmtepomp, veel vlinders en bijen, en het planten van een boom.

Bij onze samenwerkingen en maatwerkprojecten staat effectieve en efficiënte communicatie centraal. De gemeente en het duurzaamheidscentrum wilden graag een woonhuis afbeelden waarop de milieuvriendelijke oplossingen te zien zijn. Hiervoor hebben wij een toegankelijke stijl gekozen die het huis en de tuin in volle bloei laat zien, zodat dit iedereen aanspreekt en gemakkelijk te begrijpen is.

Wij zijn trots om deel uit te maken van dit streven, zodat iedereen zijn steentje kan bijdragen aan een groenere toekomst!

Plan een design-brainstorm

Wil je ook iets laten maken van karton? Of je nou op zoek bent naar een oplossing voor je kantooromgeving of een nieuwe en creatieve beursstand, wij kunnen je ermee helpen. Plan een brainstorm in, en we denken samen na over het ontwerp, op basis van het idee dat jij hebt. Dit gesprek geheel gratis en vrijblijvend. Na afloop ontvang je een offerte, inclusief levertijd. Verras jouw relaties met unieke, duurzame designs van karton!